Wat ik doe

Wat ik doe

Schrijven

Van teksten voor websites en tijdschriften tot verhalen voor kranten, boeken en folders. Ik schrijf. Vanuit de invalshoek en de sfeer die bij jou past, creƫer ik de tekst die jouw unieke verhaal vertelt. Ook voor SEO-teksten en Engelstalige stukken, ben je bij mij aan het juiste adres.

Fotograferen

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een foto met de juiste tekst, zegt alles. Ik fotografeer. Van portretten tot landschappen en van kleine handelingen tot omvattende situaties. De combinatie van een pakkende tekst en een treffende foto is in mijn ogen goud waard.

Filmen

Een promotiefilm voor je bedrijf of een videoclip voor je band? Ik film, monteer en produceer. Ik denk graag met je mee, zodat we samen op jacht kunnen naar die overtuigende beelden die jij zoekt. Uiteindelijk lever ik een kant-en-klare video die je kunt inzetten voor al jouw doeleinden.